Politica de confidențialitate

Reguli Generale de Protecția Datelor

Siteul mariusmihalcea.ro se angajează să vă protejeze confidențialitatea. Contactați-mă la dacă aveți întrebări sau probleme cu privire la utilizarea datelor dvs. personale și vă voi ajuta cu plăcere. Prin utilizarea acestui site sau a serviciilor de pe site, sunteți de acord cu procesarea datelor dvs. personale așa cum este descris în această politică de confidențialitate. Puteți verifica dacă sunt înregistrate date personale pe acest site accesând pagina Control date personale, și tot aici puteți exporta sau șterge aceste date (dacă există).

Cuprins

Definițiile utilizate în această politică

Date personale – orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă.
Prelucrare – orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează pe date cu caracter personal sau pe seturi de date cu caracter personal.
Persoana vizată – o persoană fizică ale cărei date personale sunt prelucrate.
Copil – o persoană fizică sub 16 ani.
Noi (cu prima literă mare sau nu) – mariusmihalcea.ro
Profilare – prelucrarea automată de date cu caracter personal (colectare, indexare, coroborare) în scopul identificării, monitorizării și anticipării unor șabloane comportamentale ale persoanei vizate.

Principiile de protecție a datelor pe care le urmăm

Promitem să respectăm următoarele principii privind protecția datelor:

 • Procesarea este legală, corectă, transparentă. Activitățile noastre de prelucrare au motive legale. Întotdeauna considerăm drepturile dvs. înainte de prelucrarea datelor personale. Vă vom furniza informații privind prelucrarea la cerere.
 • Procesarea este limitată la scop. Activitățile noastre de procesare corespund scopului pentru care au fost colectate datele personale.
 • Procesarea se face cu date minime. Noi colectăm și procesăm doar cantitatea minimă de date personale necesare pentru orice scop.
 • Procesarea este limitată cu o perioadă de timp. Noi nu vom stoca datele dvs. personale mai mult decât este necesar.
 • Noi vom face tot posibilul pentru a asigura corectitudinea datelor.
 • Noi vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea și confidențialitatea datelor.

Ce drepturi aveți asupra datelor dvs. personale

Persoana vizată are următoarele drepturi:

 1. Dreptul la informație – ceea ce înseamnă că aveți dreptul să știți dacă datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce, și de cine sunt prelucrate.
 2. Dreptul de acces – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita și de a obține o copie a datelor dvs. personale culese.
 3. Dreptul la rectificare – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor dvs. personale care sunt inexacte sau incomplete.
 4. Dreptul de ștergere – ceea ce înseamnă că în anumite circumstanțe puteți cere ca datele dvs. personale să fie șterse din înregistrările noastre.
 5. Dreptul de a restricționa procesarea – atunci când se aplică anumite condiții, aveți dreptul să restricționați procesarea datelor dvs. personale.
 6. Dreptul de a se opune prelucrării – în anumite cazuri aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale, de exemplu în cazul marketingului direct.
 7. Dreptul de a se opune prelucrării automate – ceea ce înseamnă că aveți dreptul să faceți obiecții la prelucrarea automată, inclusiv la profilare; și să nu fiți subiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată. Acest drept se poate exercita ori de câte ori există un rezultat al profilării care produce efecte juridice care te afectează sau vă afectează în mod semnificativ.
 8. Dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul să obțineți datele dvs. personale într-un format care poate fi citit de mașină (digital) sau, dacă este posibil, ca un transfer direct de la un procesor la altul.
 9. Dreptul de a depune o plângere – în cazul în care refuzăm cererea dvs. în baza Drepturilor de acces, vă vom oferi un motiv de refuz. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați.
 10. Dreptul pentru ajutor de la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal – ceea ce înseamnă că aveți dreptul la ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte căi de atac, cum ar fi solicitarea de despăgubiri.
 11. Dreptul de a retrage consimțământul – aveți dreptul să retrageți orice consimțământ dat pentru procesarea datelor dvs. personale.

Ce date personale colectăm despre dvs.

Informații pe care ni le-ați furnizat prin mesaje e-mail directe sau folosind formularul de contact
Acestea pot fi: adresa dvs. de e-mail, numele si prenumele, adresa de facturare, adresa de domiciliu, număr de telefon, etc. – în principal informațiile necesare pentru livrarea unui produs / serviciu sau pentru a îmbunătăți experiența clienților cu noi. Salvăm informațiile pe care ni le furnizați pentru a putea răspunde și discuta solicitărilor sau pentru a efectua alte activități pe site.

Informațiile colectate automat despre dvs.
Acestea includ informații care sunt stocate automat prin cookie-uri și alte instrumente de sesiune. De exemplu, informațiile despre coșul de cumpărături, adresa IP, istoricul de cumpărături (dacă este cazul), etc. Aceste informații sunt utilizate pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Când utilizați serviciile noastre sau căutați ceva în conținutul site-ului nostru folosind formularul de căutare, activitățile dvs. pot fi înregistrate.

Informații de la partenerii noștri
Colectăm informații de la partenerii noștri de încredere, care confirmă că au motive legale de a împărtăși aceste informații cu noi. Acestea sunt informații pe care le-ați furnizat direct, sau colectate de către parteneri din alte motive legale. Vedeți lista partenerilor noștri mai jos la rubrica „Cine mai are acces la datele dvs. personale”.

Informații disponibile publicului
Este posibil să colectăm informații despre dvs. care sunt disponibile publicului.

Cum folosim datele dvs. personale

Noi putem folosi datele dvs. personale pentru a:

 • furniza serviciul nostru pentru dvs. Aceasta poate include, de exemplu, înregistrarea unui cont pe site; oferte de produse și servicii pe care le-ați solicitat; ofertarea de elemente promoționale la cererea dvs. și comunicarea cu dvs. în legătură cu aceste produse și servicii; comunicare și interacțiune cu dvs.; notificări despre modificările aduse oricăror produse și servicii furnizate de noi.
 • îmbunătăți experiența dvs. ca și client;
 • îndeplini o obligație contractuală sau legală;

Noi folosim datele dvs. personale din motive legitime și / sau cu consimțământul dumneavoastră.

În baza încheierii unui contract sau a îndeplinirii obligațiilor contractuale, noi procesăm datele dvs. personale în următoarele scopuri:

 • pentru a vă identifica;
 • pentru a vă oferi un serviciu sau pentru a vă trimite / oferi un produs;
 • pentru comunicare, fie pentru vânzări, fie pentru facturare;

Pe baza unui interes legitim, noi procesăm datele dvs. personale în următoarele scopuri:

 • pentru a vă trimite oferte personalizate (de la noi și / sau partenerii noștri atent selectați);
 • să gestionăm și să analizăm baza noastră de clienți (comportament și istoric de cumpărare) pentru a îmbunătăți calitatea, varietatea și disponibilitatea produselor / serviciilor oferite / furnizate;
 • să realizăm chestionare privind satisfacția clienților;

Atâta timp cât nu ne-ați informat altfel, considerăm că este interesul nostru legitim să vă oferim produse / servicii care sunt similare sau identice cu comportamentul dvs. privind istoricul de cumpărare / navigare.

Cu acordul dvs. vom procesa datele dvs. personale în următoarele scopuri:

 • pentru a vă trimite buletine informative (newsletter) și oferte de produse și / sau servicii (de la noi și / sau partenerii noștri atent selectați);
 • pentru alte scopuri pentru care v-am cerut consimțământul;

Noi procesăm datele dvs. personale pentru a îndeplini obligațiile impuse de lege și / sau pentru a folosi datele dumneavoastră personale în condițiile prevăzute de lege. Ne rezervăm dreptul de a anonimiza datele personale adunate și de a utiliza astfel de date. Vom folosi datele în afara domeniului de aplicare al prezentei Politici numai atunci când datele sunt anonimizate. Salvăm informațiile dvs. de facturare și alte informații culese despre dvs. atât timp cât este necesar în scopuri contractuale, contabile sau alte obligații care decurg din lege, dar nu mai mult de 12 luni.

Este posibil să procesăm datele personale pentru alte scopuri care nu sunt menționate aici, dar sunt compatibile cu scopul original pentru care au fost colectate datele. Pentru a face acest lucru, ne vom asigura că:

 • legătura dintre scopurile, contextul și natura datelor personale este adecvată pentru continuarea procesării;
 • procesarea în continuare nu vă va afecta interesele și
 • există o garanție adecvată pentru procesare.

Vă vom informa despre orice procesare și scopuri ulterioare.

Cine mai are acces la datele dvs. personale

Nu distribuim datele personale către străini. Datele personale despre dvs. sunt furnizate, în unele cazuri, partenerilor noștri de încredere pentru a vă oferi posibilitatea de a vă oferi serviciul sau pentru a îmbunătăți experiența clienților. Împărtășim datele dvs. cu:

Partenerii noștri de procesare:

 • Clausweb S.R.L. – în calitate de furnizor servicii de găzduire a site-ului

Lucrăm numai cu parteneri de procesare care sunt capabili să asigure un nivel adecvat de protecție a datelor dvs. personale. Noi dezvăluim datele dvs. personale terților sau funcționarilor publici atunci când suntem obligați din punct de vedere legal să facem acest lucru. Am putea dezvălui datele dvs. personale unor terțe părți dacă v-ați dat acordul sau dacă există alte motive legale întemeiate pentru aceasta.

Cum vă protejăm datele personale

Facem tot posibilul pentru a păstra datele dvs. personale în siguranță. Utilizăm protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS). Folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este potrivit. Monitorizăm permanent sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri, folosind sisteme antivirus si firewall performante.

Chiar dacă ne dăm tot interesul, totuși nu putem garanta pe deplin securitatea informațiilor. Cu toate acestea, promitem să informăm imediat autoritățile competente cu privire la eventualele încălcări ale securității datelor. De asemenea, vă vom anunța imediat dacă există o amenințare la adresa drepturilor sau intereselor dvs. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni aceste breșe de securitate și pentru a asista autoritățile în cazul în care vor apărea asemenea situații.

Dacă aveți un cont înregistrat la noi pe site, rețineți că este și obligația dvs. să păstrați secrete numele dvs. de utilizator și parola, să nu le împărtășiți cu nimeni!

Protecția datelor personale ale copiilor

Nu intenționăm să colectăm cu bună știință date personale de la copii. Nu vizăm copiii cu produsele și serviciile noastre, care nu sunt direcționate către persoane sub vârsta de șaisprezece ani (16), și solicităm ca astfel de persoane să nu furnizeze informații personale de identificare prin intermediul site-ului nostru web. În plus, nu colectăm și nu păstrăm cu bună știință informații personale de la nimeni sub vârsta de 16 ani, cu excepția cazului în care sau în măsura în care acest lucru este permis de lege. Dacă ni s-a adus la cunoștință că au fost colectate informații personale de la un utilizator cu vârsta sub 16 ani pe site-ul nostru web, atunci vom lua măsuri corespunzătoare pentru a șterge aceste date.

Informații despre cookie-urile pe care le folosim

Putem utiliza cookie-uri și / sau tehnologii similare pentru a analiza comportamentul vizitatorilor, pentru a administra site-ul web, a urmări traficul utilizatorilor și pentru a colecta informații despre utilizatori. Acest lucru se face pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dvs. pe site-ul nostru.

Un cookie este un fișier text mic stocat pe computer. Cookie-urile stochează informațiile care sunt utilizate pentru a ajuta site-urile să funcționeze. Numai noi putem accesa informațiile din cookie-urile create de site-ul nostru. Dvs. puteți controla aceste cookie-uri la nivel de browser. Alegerea dezactivării cookie-urilor poate împiedica utilizarea anumitor funcții în site.

Utilizăm cookie-urile în următoarele scopuri:

 • Cookie-uri necesare – aceste cookie-uri sunt necesare pentru a putea utiliza funcții importante pe site-ul nostru. Aceste cookie-uri nu colectează informații personale.
 • Cookie-uri de funcționalitate – aceste cookie-uri oferă funcționalitatea care face ca utilizarea serviciului nostru să fie mai convenabilă și face posibilă oferirea de caracteristici personalizate. De exemplu, acestea ar putea să-și amintească numele și / sau adresa e-mail în formularele de comentarii sau de contact, astfel încât să nu trebuiască să reintroduceți această informație data viitoare când comentați sau dacă nu ați completat datele necesare în formularul de contact.
 • Cookie-uri statistice – aceste cookie-uri sunt folosite pentru a urmări statistici de utilizare și performanță a site-ului, traficul vizitatorilor și paginile preferate de aceștia, date despre sistemul de operare, navigatorul web și dispozitivul folosit pentru navigare pe site.
 • Cookie-uri de marketing – aceste cookie sunt utilizate pentru a difuza anunțuri publicitare relevante pentru dvs. și interesele dvs. În plus, acestea sunt folosite pentru a limita numărul de vizualizări pentru o reclamă. Acestea sunt, de obicei, plasate pe site-ul web prin intermediul unor terțe părți, rețele de publicitate, cu permisiunea noastră, operatorul site-ului. Aceste cookie-uri vă aduc aminte ca ați vizitat un site web și aceste informații sunt împărtășite altor organizații, cum ar fi agențiile de publicitate. Adesea, cookie-urile de direcționare sau de publicitate vor fi legate de funcționalitatea site-ului furnizată de cealaltă organizație terță parte.

Puteți elimina fișierele cookie stocate în computer prin setările navigatorului dvs. web. Alternativ, puteți controla anumite cookie-uri terță parte utilizând o platformă de îmbunătățire a confidențialității, cum ar fi optout.aboutads.info sau youronlinechoices.com. Pentru mai multe informații despre cookie-uri, vizitați pagina allaboutcookies.org.

Utilizăm Google Analytics și Statcounter pentru a măsura traficul pe site-ul nostru. Google are propria Politică de confidențialitate pe care o puteți vedea aici. Dacă doriți să renunțați la urmărirea de către Google Analytics, vizitați Pagina de dezactivare Google Analytics.

Declaratie cookies

CookieTipDuratăDescriere
cookie_notice_acceptedpersistent30 zileCookie care atesta ca v-ati dat consimtamantul de folosire cookies pe acest site
sc_is_visitor_uniqueterță parte2 aniAcest cookie StatCounter Analytics este setat de site-ul pe care îl vizitați. Când este setat pentru prima dată, un id aleator este generat și stocat în modulul cookie pentru a evita numărarea dvs. ca vizitator mai mult de o dată (de exemplu, dacă sunteți pe un dispozitiv mobil și adresa dvs. IP se modifică în timp ce răsfoiți). În mod similar cu cookie-ul "is_unique", acest modul cookie înregistrează, de asemenea, un număr de revizitări.

Informații de contact Autoritatea de supraveghere

Modificări la Politica de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând această politică de confidențialitate. Vom aduce la cunoștința utilizatorilor orice modificare adusă acestei pagini.
Ultima modificare a fost făcută în data de 08 Iunie 2018.

Solicitaţi acum o ofertă personalizată şi voi răspunde în cel mai scurt timp!