Servicii oferite

Branding

Identitate corporativă – concepţie si realizare logo, sigle, cărţi de vizită, antete şi plicuri personalizate, mape de prezentare personalizate, prezentări powerpoint şi video.

Printing

Grafică materiale pentru print: tipar offset şi digital (pliante, broşuri, flyere, antete, plicuri, etichete), print indoor şi outdoor (bannere orizontale şi verticale, mesh, roll-out banner, direcţionale, grafică colantare auto, etc.)

Web Design

Creare, implementare, administrare şi găzduire pagini web personale sau site-uri de firmă precum şi magazine online. Realizez bannere web statice sau dinamice, şabloane newsletter, statistici, optimizare pentru motoare de căutare.

RECOMANDĂRI WEB CMS

Cele mai populare sisteme web CMS (Content Management System) folosite pentru creare şi administrare de situri web personale sau pentru companii:

Wordpress

WordPress este alegerea pe care trebuie s-o faci dacă dorești să creezi un sit, un blog sau o simplă pagină personală și nu vrei să ai bătăi de cap cu personalizarea sau configurarea sa. Orientarea sa pe estetică, standarde web și ușurința de folosire îl fac alegerea #1 în special printre jurnaliști, scriitori sau bloggeri obișnuiți, iar în ultimii ani se foloseşte din ce în ce mai mult la dezvoltarea de situri de firmă datorită costurilor reduse de implementare şi a multitudinii de module care pot fi instalate.
Avantajele majore prezentate de WordPress sunt simplitatea și numeroasele plugin-uri create de către comunitate care pot modifica funcționalitatea WordPress-ului tranformându-l în aproape orice tip de site web. De asemenea aspectul unui site poate fi schimbat foarte ușor cu ajutorul multitudinii de teme gratuite sau premium.

Joomla!

Joomla! este un CMS folosit peste tot în lume, ca infrastructură de siteuri web, de la mici pagini personale până la aplicaţii web complexe.
Joomla! include funcționalități precum cache-ingul paginilor pentru îmbunătățirea performanțelor, RSS, opțiune de printare a paginilor web, știri de ultimă oră, bloguri, sondaje, căutare web, și localizare internațională.
Pachetul Joomla! conține mai multe componente, gândite cât mai modular posibil, facilitând integrarea și extensibilitatea lor. Peste 9115 extensii sunt disponibile pentru Joomla!, în directorul de extensii.

RECOMANDĂRI MAGAZIN ONLINE

Top 3 platforme populare e-commerce in Romania (conform unui studiu realizat în 2013 de agilemedia.com).
Cifrele reprezintă numărul de magazine online.

Prestashop

Opencart

Magento

Solicită acum o ofertă personalizată şi voi răspunde în cel mai scurt timp!